הפעילות בחוגים מועברת בצורת הרצאות, סדנאות ופעילויות במעבדה. הפעילות מיועדת לתלמידים המעוניינים להעשיר את הידע שלהם ולטעום מהאופן בו עובדים חוקרים במעבדה. המדריכים בחוגים הם סטודנטים לתארים מתקדמים באוניברסיטה, הפותחים בפני התלמידים צוהר לעולם המדע והמחקר בצורה דינמית וחווייתית.

החוגים מתקיימים בשעות אחר-הצהריים, מרביתם במעבדות מחקר פעילות.

החוגים מיועדים לצעירים (תלמידי כיתות ד’-ו’) ובוגרים (תלמידי כיתות ז’-ט’,י’-י”ב).

הקבוצות יחולקו לפי גילאים בהתאם למס’ הנרשמים בכל כיתה. מועדים נוספים יפתחו בהתאם לביקוש.

המעוניינים להשתתף בחוגים מוזמנים לבוא בליווי המלצה של מחנך/ת הכיתה שבה הם לומדים.

כל חוג מתקיים פעם בשבוע, סה”כ 18 מפגשים בשנה, כל מפגש 120 דקות, בין השעות 16:00-20:00. החוג שרטוט והכנה של מודלים תלת-מימדיים (SolidWorks) יתקיים בסמסטר א’ בלבד (בתשלום יחסי).

ייתכנו מדי פעם שינויים הן בשעות הפעילות בחוגים והן במיקומם.

אנו עושים כל מאמץ לצמצם עד כמה שאפשר את החריגות מתכנית החוגים כפי שנקבעה. אנו מקווים להבנה ושיתוף פעולה מצדכם במקרים כאלה.